Velkommen til Volstrup!

Her kan (næsten) alt lade sig gøre. Det er selvfølgelig jer, der bestemmer, hvilken fest I vil have, men vi vil meget gerne have lov at udfordre jer lidt med ideer. Allerførst skal I have fat i værten og madentusiasten Kenneth Kragelund, som styrer køkkenet på Volstrup. Ham kan I fange på mail: restaurant@volstrup.dk

I kan tage en uformel snak med Kenneth om de mange muligheder – og komme forbi til et kig på de lokaler vi tilbyder til selskaber – indendørscenteret eller lokalet i golfcenteret.

Herunder er der som inspiration forskellige forslag til arrangementer, hvor I også kan se priser. Hvis vi har ramt helt forkert – og I ønsker noget helt andet – helstegt gris på grill, vegetarmenu eller noget tredje så spørg endelig. Vi kan sikkert også hjælpe med det.

  • Volstrups og køkkenets filosofi er: Kommer I et selskab på 30 personer eller flere, vil vi gerne tage ansvar og styring for jer og jeres gæster – lige fra I kommer, til I går hjem igen. Vi vil meget gerne være med til at bestemme menuens karakter. Vi håber, at I tør give os ansvaret for at finde frem til menuen, der passer til dagen, jeres gæster, årstiden, udbuddet af råvarer fra vores forskellige leverandører.

    Vi går meget op i, at alle bliver mætte og går glade fra bords, samt at I som værter er trygge. Som gæst vil man opleve, at der bliver serveret overraskende ting, man ikke har prøvet før - og måske ikke lige ville have valgt selv, men hvor man ofte vil tænke: ”det var godt nok lækkert”.

    Gældende for alle pakkerne er, at der bliver serveret nok.
    Filosofien omkring ”hovedretten” er, at vi serverer, til sidste mand ikke kan spise mere.

Forslag 1
"Social dining” på Volstrup
Minimum 30 kuverter.

Social dining: I sidder sammen som selskab på min. 30 personer.
Vi serverer nogle kolde/ lune retter i skåle, på planker eller fade, som bliver præsenteret ved bordet.
Det er så her, I deles om maden, snakken går, og alt efter jeres valg af antal retter bliver middagen ikke afbrudt af forret, hovedret og dessert.

Hele menuen serveres i sin enkelhed i et løbende omskift af retter med afstemte pauser undervejs – vi kalder det i stedet ”tempier/perioder”. Vi har tit præsenteret ”social dining” som en buffet, der sendes rundt ved bordet.

Mængden af mad er den samme i de tre prisklasser vist herunder, forskellen ligger i, om det er 6, 9 eller 12 forskellige smagsoplevelser/retter.

Menuen bestemmes af kokken og tager udgangspunkt i kolde anretninger, lysten og kreativiteten til at lave mad, lune retter, eventuelt det søde køkken, sæsonens udvalg af råvarer og meget hvad vi kan skaffe af lokale råvarer.
Med i prisen er velkomstdrinks – menu – kaffe/the

6 serveringer Kr. 500,- / 9 serveringer kr. 600,- / 12 serveringer kr. 700,-

Eksempel på en menu/tidligere menu

–Velkomstdrinks: solbærsaft med crémant og grissini med hummus.
- Rimet torsk med ramsløg og røgeost. – Grillet rød peberfrugt med gedeost. – Salat med tun, kartofler og urter. - Gazpacho med brød. – Grønne asparges med æg, estragon og sprødt rugbrød. – Salat med grillede rodfrugter og friskost. – Braiseret oksetykkam med bagte perleløg, tomat og oksesky. – Ravioli med svampe. – Grillet kylling med forårsløg og bacon - Kartofler med urter og plukket gris og basilikumolie. Dessertemnerne serveret med kaffe/the - Ost med kompot, grillet pære og knækbrød. – Rabarbertrifli med sprødt müsli. – Chokoladebrownie med vaniljecreme og syltet frugt.

Forslag 2
”Traditionel buffet med et tvist”
Min. 30 kuverter.

Pris per kuvert kr. 550,-

Eksempel på en menu/tidligere menu

Ved ankomst: Servering af egen saft på solbær og æblemost smagt til med crémant. Hertil bagte soyamandler, grissini, grove chips og urtedip.
Tallerkenanrettet appetizer: - Tunmousse med friske grønne asparges med rejer og sprødt brød.
Herefter buffet: Forretter: Røget laks med spinat og røgeost. – Tarteletter med høns i asparges. – Grillet letrøget kylling med perlebyg og salat. –
Hovedretter: Braiseret oksetykkam serveret med løg og oksesky. – Grillet svinebryst i og med BBQ. – Rosastegt kalveculotte med svampecreme. – Små stegte kartofler med frisk timian og serranoskinke. – Salatbuffet med dressinger.
Dessertbuffet med kaffe/the: – Chokoladebrownie med syltet frugt og vaniljeis. – Rabarbertrifli med sprød müsli.
Natmad: Forskellige slags pålæg (f.eks. rullepølse, spegepølse, pate, italienske pølser etc.) anrettet på planke med tilbehør. Hertil lun grøntsagstærte og to slags brød.

Forslag 3
”4 serveringer på tallerken”
Min. 30 kuverter.

 

Eksempel på en menu/tidligere menu

Ved velkomst: Crémant serveret med små anretninger fra grill: - Chorizopølse med oliventapenade. – Ørred på toast med asparges. – Letrøget kyllingesalat med manchego og syrnet fløde.
Eksempel på menu: Herefter Appetizer: Hvide asparges – rejer – fiskeæg og dildcreme. Forret: Bagt torsk, bagte jordskokker, krabbebisque og salat på frissesalat, bronzefennikel, purløg og citron. Hovedret: Langtidsstegt kalvefilet med sprøde oksehalekroketter, grillet spidskål, svampefrikasse og plukket salat med syltede grøntsager og små stegte kartofler. Dessert: Variation af rabarber: trifli, tærte, syltede stykker med vaniljeis og karamel. Kaffe/the med chokoladetrøfler og mandelkager.

Natmad: Forskellige slags pålæg (f.eks. rullepølse, spegepølse, pate, italienske pølser etc.) anrettet på planke med tilbehør. Hertil lun grøntsagstærte og to slags brød.

Pris per kuvert kr. 625,-

Forslag 4
”Fuld gas!” på Volstrup
Min 30 kuverter.

” Stående velkomstmenu – 8 serveringer på tallerken”

Eksempel på en menu/tidligere menu

Ved velkomst: Champagne serveret med østers serveret fra bar og små anretninger fra grill: - chorizopølse med oliven tapenade. – Ørred på toast med asparges. – letrøget kyllingesalat med manchego og syrnet fløde.
Herefter Appetizer: Hvide asparges – rejer – fiskeæg og dildcreme. Forret: Bagt torsk, bagte jordskokker, krabbebisque og salat på frissesalat, bronzefennikel, purløg og citron. Mellemret: Ravioli med friskost og krabbeklør. Letrøget unghanebryst med trøffel og salat.  Hovedret: Langtidsstegt kalvefilet med sprøde oksehalekroketter, grillet spidskål, svampefrikasse og plukket salat med syltede grøntsager og små stegte kartofler. Ost: Manchego med bærkompot, grillet pære og knækbrød.
Dessert: Variation af rabarber: trifli, tærte, syltede stykker med vaniljeis og karamel. Dessert 2: Variation af chokolade: kage, mousse og is.
Stempelkaffe eller the med avec og chokoladetrøfler og mandelkager.
Natmad: Forskellige slags pålæg (f.eks. rullepølse, spegepølse, pate, italienske pølser etc.) anrettet på planke med tilbehør. Hertil lun grøntsagstærte og to slags brød.

Pris per kuvert kr. 750,-

Andre eksempler
”Bryllup på Volstrup"
Min. 50 kuverter

16.00 – 17.30: Bryllupsreception - udenfor indendørscenteret under parasol og med siddepladser hvis vejret tillader det - alternativt i indendørscenteret eller i restauranten,  på terrassen ved golfcenteret.
Servering af værtens egen bryllupskage og bobler, samt kaffe/the, øl, sodavand og vand.
17.30:  Inviteres til bords, hvor kokken præsenterer aftenens menu og husets hvidvin, rødvin og dessertvin.
Lille tallerkenanrettet hemmelig appetizer. Husets hvidvin
Forret på tallerken: lys fisk med skaldyr, grillet asparges, urter og lys creme. Husets hvidvin
Hovedret: kalv-kartoffel-grønt-sauce. Hovedretsemner serveres på tallerken, øvrige tilbehør serveres i skåle, planker og fade ved bordet. Hovedretten serveres med løbende opfyldning (uden anden servering). Husets rødvin
Dessert: anrettet på tallerken med overskrifterne bær, chokolade, kage og is. Husets dessertvin.
Herefter servering fra buffet af kaffe/the (med servering af avec ved bordene), vin, øl og sodavand.
Værterne står selv for servering af drinks samt indholdet hertil. Vi har glas, citroner, lime og isterninger.
Kl. 01.00 – servering af natmad: Hotdogs på buffet – servering af natmad står på cirka en halv time, da festen fortsætter imens
Kl. 02.30 – afslutning og tak for i aften.

Pris per kuvert. Kr.1.100,- ved ca. 50 pers.

Andre eksempler
”Brunch på Volstrup”
Min. 30 kuverter.

Scrambled eggs og brunch pølser
Lun leverpostej med bacon
Dansk pålæg og tapasskær med tilbehør
Små glas anrettet skyr med syltede frugt og müsli
Croissant med hønsesalat ved siden af
Lille burger med pommes frites som ”byg-selv-burger”
Oste og marmelade
Amerikanske pandekager med sirup
Frisk frugt - skåret
Forskelligt friskbagt brød med smør.
Hjemmebagt brunsviger
Juice, isvand, kaffe og the ad libitum

Om eftermiddagen, ca. kl. 15.00 - servering af jordbærlagkage med kaffe/the
Øl, sodavand, rosevin og hvidvin afregnes efter behov.

Pris per kuvert. Kr. 370,-

Reception eller åbent hus på Volstrup
Min. 50 kuverter

Pris per kuvert kr.195,-

Eksempel fra et tidligere arrangement:

Kl. 12.00-17.00: Servering af 8-10 forskellige receptionsanretninger fra buffet. Der løbende bliver suppleret som flere og flere gæster dukker op til arrangementet. Dog er alle serveringerne repræsenteret fra start til slut. Menuen bestemmes af kokken med overskrifterne: årstids bestemt råvarer- fisk, fjerkræ, gris, okse, grønt og sødt. Nogen af serveringerne er portionsanrettet andre er ikke i skåle eller fad. Vi stiller menu skilte ved serveringerne.

Kl. 12.00-17.00: Servering af drikkevarer fra baren, afregnes efter forbrug: Pilsner, classic og special fadøl, sodavand, husets hvidvin og rødvin, tre almindelig drinks, kaffe og the samt alkoholfri drikke. Se priserne på https://restaurantvolstrup.dk/fest/drikkevarer-vinkort.

Lokaleopsætning/ bordplan/ opdækning m.m: Vi sætter lokalet op, som en ” normal” dag, altså ingen bordplan m.m. Vi laver klar med et gavebord ved baren. Samt sørger for garderobe i forbindelse med entreen.  

Generel information

Arrangementerne herunder beregnes til cirka 6-7 timer. Børn under 14 år ½ pris.
Allergiker, diabetes og andre specielle ønsker vil vi gerne kende i forvejen.
Alt inkluderet i forslagene, dog ikke øvrige drikkevarer som øl, sodavand, vin og spiritus, som afregnes efter forbrug (medmindre det er nævnt i forslaget).

Hvis ikke andet ønskes, dækker vi op med hvide duge, servietter og naturpynt til bordene.

Cookies på hjemmesiden

Denne side bruger cookies til at optimere din oplevelse af siden, til statistik og til målrettet markedsføring.
Ønsker du ikke, at vi bruger cookies til markedsføring, så vælg "funktionelle".

Funktionelle cookies:
Cookie for at gemme dit cookievalg, Anonym trafik analyse, ASP.NET sessionID

Se cookie liste her